Teksten

Wilt u dat meer mensen uw website vinden? Ik schrijf goed vindbare teksten in een toon en stijl die bij u passen. Ik maak gebruik van Search Engine Optimalisation (SEO), en zorg ervoor dat uw teksten prettig leesbaar zijn.

U kunt bij mij terecht voor:

* webteksten
* nieuwsbrieven
* brochures
* toespraken
* blogs
* congresverslagen
* jaarverslagen

Maar het allerliefste schrijf ik interviews. Veel van mijn lezers hebben me laten weten dat ik hen keer op keer weer weet te raken met mijn teksten. Mijn woorden inspireren, troosten en ontroeren, zeggen zij. Bevlogen als ik ben, gaat het altijd om eerlijke teksten die laten zien waar u naar streeft en wat uw drijfveren zijn. Misschien zou zo’n interview uw bedrijfsprofiel niet misstaan?

Ik kan goed overweg met een CMS. Ik ben vertrouwd met Drupal, typo3, iWeb en WordPress, maar kan ook snel leren werken met andere systemen. Wilt u ook een nieuwe indeling en vormgeving van uw website? Dan stel ik in samenspraak met u een team samen van websitebouwers – en designers die op korte termijn beschikbaar zijn.

Sommige klanten leveren kladversies aan die ik herschrijf. Anderen vragen of ik zelf research wil doen naar diverse onderwerpen. Beiden doe ik grondig en met veel plezier. Van Eerlijke Teksten mag u teksten op maat verwachten, die uw doelgroepen bereiken. Kiest u voor mijn werk, dan kiest u behalve voor eerlijke en inspirerende teksten, voor een prettige samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *