Ok, ik ga bloggen

Ok, ik ga bloggen! Ik heb het er al zo lang over, maar tussen droom en daad staan praktische bezwaren en het constante verlangen om snel geld te verdienen. Dus niet eerst bloggen en zo opdrachtgevers zachtjes aan verleiden, nee gewoon NU betaald aan het werk. Zo laat ik allerlei gelegenheden om eens flink van me af te schrijven, zomaar aan me voorbijgaan.

Wat ik deze week tegenkwam? Rutte die zei: ‘Zwarte Piet is zwart en daar kan hij nu eenmaal ook niets aan doen.’ Oh, waarom kan ie daar niets aan doen dan? Ik bedoel: zo moeilijk is het toch niet om een optocht met anders gekleurde pieten te organiseren? En trouwens… die vraag werd gesteld tijdens de nucleaire top. Waarom gaan de vragen daar niet over nucleaire issues? Wat bedreigt ons meer? Het zwarte of oranje gezicht van een personage in een verhaal over een aardige katholieke bisschop? Of nucleaire wapens en kernafval?

Vandaag me verder verdiept in energieneutraal bouwen. Waanzinnig interessant! Projectontwikkelaars zijn samen met financiers, juristen en woningbouwcorporaties ertoe gekomen om huizen te bouwen waar de meter op nul blijft staan, ook als er in de winter hele gezinnen in wonen! De eerst vier proefwoningen zijn al klaar. Zo cool. Ik wil ook zo’n huis en dan zal ik echt – beloofd – alle dagen bloggen over wonen in zo’n huis. Meer lezen? Check¬†www.stroomversnelling.net¬†(En nee, ik word er niet voor betaald om die url te noemen, en krijg er verder ook niks voor terug.)

Later meer!

Hartelijkheid,

 

Hille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *